torsdag 7 september 2006

Se upp för "Mirres varuhus"!

Jag vill varna mina växtintresserade läsare för "Mirres varuhus". Man får få frön för stora pengar och de jag fick grodde inte. Först trodde jag det berodde på något jag gjort fel, men jag gjorde exakt likadant med frön av samma art köpta på annat håll och de tog sig fint.

Dessutom finns det s.k. recensioner på hemsidan, men när jag skrev att de inte tagit sig i en recension så togs det snabbt bort - vad är det då för mening med recensioner?

Detta har jag vänligt påpekat för henne i ett mail som inte besvarats.

Okej, nu kan man ju tycka jag är lite knasig som ens köper frön från en sida med så tydligt blandat innehåll, bl.a. en kategori som kallas "xxx". Men jag trodde förstås det var en seriös rörelse!
Men man lär av sina misstag och jag hoppas på det här sättet att inte allt för många andra ska behöva gå på den niten jag gick på.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Alla mina frön därifrån har tagit sig finfint,dessutom finns många udda fröer som jag inte hittat någon annanstans,om du nu tycker det är så dyrt varför handla? Jag tyckte de ovanliga fröerna var billiga!
Tycker dessutom att affären är jättekul,här hittar man allt,till vettiga priser och dessutom fraktfritt!
Tråkigt att inte dina frön tog sig men man måste ju kunna lite om plantering för att ge fröna största möjliga chans att ta sig....

Anonym sa...

Jojo.... och den positiva kommentaren kommer från Mirres IP-nummer :-)

Anonym sa...

Samma erfarenhet här Eden!
Och det är fler kompisar till mig som råkat ut för denna oseriösa växt/frösäljare!
Linda