onsdag 3 juni 2009

Dammbygge - byggdag 7

Idag har vi inte kommit så långt på ytan, men vissa stora praktiska hinder har iaf lösts. Vi har bestämt hur vi ska koppla elen, hur många uttag, vilken sort, till vilka knappar och allt annat man inte visste att man brydde sig om - skönt att ha en bra lösning uttänkt!

Vi har byggt en bit till av vallen och baxat upp ett par stenbumlingar i alla fall - så något synligt har vi fått gjort =)


Våra ärade familjemedlemmar som alltid försöker hjälpa oss har inte riktigt förstått att det här inte är ännu en grönsaksbädd som behöver gödslas utan just nu en arbetsplats ... ungefär 3-4 gånger dagligen använder man den som toalett. Och då menar jag 3-4 gånger VAR.


Sen kommer det en inget ont anande matte och gräver glatt och hittar ööööveraskningar ^^
Men man kan ju inte direkt anklaga dem, de tror ju så klart att vi behöver gödsel som vanligt (för det kan då rakt inte vara så att de tror att vi byggt en toalett till dem)


När man är klar med kvällens gödsling kan man med fördel klättra upp i ett närbeläget träd och hänga sig i en gren som en apa, tjoa som tarzan och kontrollera arbetet från ovan


Sen kan man slinka in bakom mattes rygg när hon letar elkomponenter, ta sig genom snickarverkstaden och in i gästhuset där man bäddar åt sig för en välförtjänt tupplur - ännu en hård dag på jobbet


De hoppas att husse och matte ska ta sig i kragen och jobba bättre imorgon - komma här och skylla på hagelstormar?! Men vad gör man inte som töntigt nakendjur ...

1 kommentar:

Frida sa...

Fint att Ludde är korre och Winston är nödig. Jag ser fram emot bilder på Ludde när han simmar som en tiger kors och tvärs i ert hav. Vad djupt ni kommit!